Sensomedia

  közterületek

  Elvész az információ

  A nagyvárosoktól a kisebb falvakig minden településnek érdeke az, hogy lakosait és látogatóit a legpontosabb információkkal láthassa el. A hagyományos kültéri rendszerek, mint a hirdetőtáblák ezt a feladatot már nem képesek hatékonyan ellátni – az információnak bármikor, bárhol elérhetőnek és könnyen kereshetőnek kell lennie.

  Pazarló és környezetszennyező, nem hatékony hirdetések

  Az olyan elavult hirdetési rendszerek, mint a plakátok mára végképp elavulttá váltak.

  Az ilyen rendszerek teljességgel rugalmatlanok, nem képesek a legrelevánsabb információkat nyújtani, nehézkesen frissíthetőek, ráadásul az esetek nagy részében egyáltalán nem érik el a remélt közönséget üzenetükkel.

  A hagyományos rendszerek emellett környezetkárosítóak is – előállításuk, frissítésük komoly terhet ró a környezetre és komoly költségeket a városra és a hirdetőkre egyaránt.

  A statisztikák hiánya

  Egy város vezetése számára rendkívül értékes információk vesznek el a mindennapokban. Olyan információk, melyekből kiderülne, hogy mennyien látogatnak egyes helyeket, milyen népszerű útvonalakat használnak a turisták, milyen demográfiai összetételű közönség látogatja a kiemelt helyszíneket vagy rendezvényeket.

  Ezek hiányában bármilyen szervezési feladat nehezebb. Az emberekre vonatkozó statisztikák ismeretében a rendezvények hatékonyabban tervezhetőek meg, a kiemelt helyszínek úgy alakíthatóak át, hogy megfeleljenek a közönség igényeinek, az információk és hirdetések úgy jeleníthetőek meg, hogy elérjék azokat, akiket valóban érdekelnek.

  - ZÖKKENŐMENTES TÁJÉKOZÓDÁS ÉS INFORMÁCIÓSZERZÉS

  Olyan komplex rendszereket építünk ki, amelyek a város minden pontján a legpontosabb és legrelevánsabb információkkal képesek ellátni valós időben a helyi lakosokat és a turistákat egyaránt. Rendszereink emellett interaktív szórakozást szolgáltatnak és rendkívül értékes információkkal is szolgálnak.

  Információs rendszer - amivel mindenki megtalálja, amit keres

  A legforgalmasabb közterületekre, közintézmények közelébe, kiemelt látványosságokhoz Kültéri Információs tornyokat helyezünk ki, melyek kifejezetten városi alkalmazásra fejlesztett szoftvert használnak.

  • Pontos navigáció

   Az integrált Google Maps segítségével a rendszer megtervezi a legrövidebb útvonalat, megjelöli a turisztikai szempontból érdekes pontokat, tájékoztat az esetleges forgalmi akadályokról is, így biztosítva a problémamentes közlekedést.

  • Információk az aktualitásokról

   A rendszer részletes tájékoztatást nyújt a főbb közéleti-, kulturális-, gazdasági- és sporthírekről, közérdekű közleményekről, eseménynaptáron mutatja az aktualitásokat, így segítve az élmény teli időtöltést.

  • Jegy- és belépővásárlás, szállásfoglalás

   Az Információs pultok váza modulárisan bővíthető, így igény szerint NFC-kártyaolvasóval, hangrendszerrel, kuponnyomtatóval is felszerelhető. Ezzel lehetőséget ad a vásárlási folyamatok beindítására: színházi jegyek, rendezvénybelépők megvásárlására, szálláshelyek értékesítésére, a szükséges papírok nyomtatására.

  • Figyelemfelkeltő videók lejátszása

   A szoftver interaktív módban információs anyagok vagy videohirdetések lejátszására is alkalmas.

  • Statisztikai adatbázis építése

   Az eszközbe épített ipari kamera, illetve az arc, nem, életkor és hangulat felismerésére alkalmas szoftver azonnali és naprakész, megbízható és anonim statisztikákat szolgáltat az információs anyagok nézőiről, a rendszer felhasználóiról. A szoftver emellett a lefuttatott keresések figyelésével értékes használati statisztikákat is gyűjt.

  • Naprakész adatszolgáltatás

   Rendszerünk internetelérés segítségével naprakész információkat ad online feedekből és a partner számára biztosított online adminisztrációs felületen végzett frissítések által.

  • Interaktív játékok

   Időszakos, eseményekhez köthető közösségi, vagy egyéni játékalkalmazások futtatása akár egyszerre több gépen is játszva.

  • Virtuális hosztesz és idegenvezető

   A felhasználóknak lehetőségük nyílik egy virtuálisan megjelenített hosztesszel vagy idegenvezetővel való interakcióra, így a turisták és a lakosság hatékonyan informálható, illetve lehetőség van a reklámozás útján történő bevétel-generálásra is.

  Médiahálózat kiépítése – valóban hatékony, szelektív hirdetések

  A kihelyezett Kültéri Információs Tornyokból álló hálózat felületei jelentős reklámfelületet biztosítanak, amely bérbe adható különféle ügynökségeknek, marketing cégeknek.

  • Figyelemfelkeltő szelektív tartalom

   Az eszközbe épített ipari kamera, illetve az arc, nem, életkor és hangulat felismerésére alkalmas rendszer szelektív reklámszórásra képes: a felismert adatok alapján célzottan választja ki az adott pillanatban leghatékonyabb tartalmat, így például múzeumok, nevezetességek, éttermek, szállások vagy sportlétesítmények, aktuális rendezvények hirdetéseit.

  • Költséghatékony, környezetbarát

   Az eszközökön futó videoanyag digitális, így a nyomtatás, plakátok kihelyezésének költségei megspórolhatóak – a grafikai előállításon kívül a frissítés semmilyen költséggel nem jár akár egy, akár száz eszközről legyen szó.

  • Értékes statisztika

   A rendszer pontos és részletes anonim statisztikákat készít a hirdetések és információs anyagok megtekintőiről. Az eszköz a megtekintők nemét 93%, életkorát 87%, hangulatát 95% pontossággal határozza meg.

  • Kérdőívek, közvélemény-kutatások készítése

   Az önkormányzat kérdéseket tehet közzé, interaktív kétoldalú közvélemény-kutatásokat folytathat, kényelmes, egyszerű és költséghatékony módon kérheti az embereket véleménynyilvánításra.

  • Mindig naprakész tartalom

   A videós tartalmak internetelérés mellett bármikor valós időben aktualizálhatóak és időzíthetőek az adminisztrációs felületen keresztül.

  • A közönség szokásainak elemzése

   A mobileszközök által sugárzott információk alapján a rendszer anonim módon képes megállapítani, hogyan mozognak a felhasználók a településen. Az így nyert információk alapján rendkívül hasznos következtetéseket vonhatóak le mind a lakosság, mind a turisták szokásairól – megismerhetjük az egyes időszakokra jellemző trendeket, a preferált útvonalakat, hogy mely látványosságokat milyen csoportok preferálják a leginkább.

  További lehetőségek - Okos futópályák

  A Senso Media elhatározta, hogy olyan új, digitális és innovatív rendszert dolgoz ki, mellyel segítheti modern korunk lakosságát a napi szabadtéri edzéseikben. A futásra - amit a világ legelérhetőbb és legközkedveltebb sportjának tartanak - helyeztük a legnagyobb hangsúlyt. Intelligens megoldásainknak hála, a sportoló lakosok otthon hagyhatják okostelefonjaikat.

  Kültéri Információs tornyokat helyeznénk ki, melyek lehetővé teszik

  • public

   Köridő mérés

  • public

   Testsúly, testzsír, pulzus mérés

  • public

   Életviteli tanácsadás

  • public

   Virtuális edző

  • public

   Testreszabott reklámozás

  Egy gyors regisztráció/bejelentkezés után a lakosok elindíthatják “stopperórájukat” A rendszer egyszerre több felhasználó idejét tudja diszkréten követni. A napi edzés után a rendszer összesíti az adatokat, kimutatja mennyi kalóriát égettek el, mennyivel nőtt a teljesítményük, állóképességük, mennyi edzést igényelne a megadott súlycsökkenés elérése.

  Virtuális edző: a sportolni kívánó lakosok virtuális edzők segítségével edzhetnének. Az edzők futási, bemelegítési, nyújtási tanácsokat adnak és bemutatnák a szabadtéren végezhető komplett hasizom, kardió, aerobik...stb edzések is. Ezeket az előre leforgatott videókat profi edzőkkel vennénk fel.

  public