Sensomedia

  hotelek, vendéglátás

  A vendéglátóhelyek örökös gondja, hogyan biztosítsanak egyenletesen magas minőségű és gyors kiszolgálást. A kiszolgálásnak természetesen része maga a várakozás is. Szórakoztatásukra sok helyen tévéket használnak, ma azonban már az interaktív tartalmaké a főszerep a figyelem lekötésében.

  Gyakran a növekvő forgalom sem oldja meg a szállodaipar jöveledmezőségi gondjait, ennek egyik fő oka, hogy nincsenek olyan kiegészítő szolgáltatások a Hotelekben, melyek figyelemfelkeltőek és könnyen elérhetőek a vendégek számára. Jelenleg a különféle turisztikai termékek népszerűsítésének és értkesítésének legfőbb platformja, a Hotelekben kirakott különféle szórólapok, prospektusok, esetleg kijelzőkre felszerelt videófilmet.

  - ELÉGEDETT, VISSZATÉRŐ VENDÉGEK

  A Senso Media által fejlesztett termékek bármely bárból vagy étteremből olyan vendéglátóhelyet varázsolnak, amely interaktív technológiájával hívja fel magára a figyelmet és ösztönzi maradásra, fogyasztásra a vendégeket.

  Digitális asztal - DigiTable

  Az asztalok lapjaiba érintőképernyőt helyezünk el, amely egyaránt alkalmas interaktív használatra és célzott hirdetések megjelenítésére, részletes információk lehívására.

  • Minden információ egy helyen, gyorsan hozzáférhető

   A rendszer segítségével a vendégek nem csak az étlapot tekinthetik meg, de az egyes fogások összetevőit, allergológiai és elkészítési információit is megjeleníthetik anélkül, hogy a személyzet segítségét kellene kérniük.

  • Rendelés azonnal, egyszerűen

   A listáról a vendégek néhány mozdulattal meg is rendelhetik a kívánt ételt vagy italt, a virtuális ételeket ráhelyezhetik tányérjukra, így nagyságrendekkel gyorsítva a rendelési folyamatot.

  • Nincs többé unalmas várakozás

   Amíg a megrendelt fogásokra várnak, a vendégek közösen is játszható interaktív játékokkal üthetik el az időt, érdekes információkat olvashatnak vagy akár élőben, kamerán keresztül kísérhetik ételeik elkészítését, ami ma egészen egyedülálló élményt nyújt.

  • Fizetés helyben, számlára várakozás nélkül

   Az interaktív asztalba épített modulok segítségével NFC vagy PayPal alapú fizetéssel a vendégek anélkül rendezhetik számlájukat, hogy várniuk kellene a pincérre.

  • Segítséghívás egy mozdulattal

   Ha szükséges, bármikor a személyzet segítségét kérhetik egyetlen mozdulattal, az interaktív felület megfelelő gombját megérintve – a dolgozók azonnal tudni fogják, hová kell menniük, így a várakozás e téren is a múlté.

  Interaktív bárpult

  A pultok oldalába, a környező falakra és az asztalokba telepített kijelzők segítségével a vendégek nem csak a személyzettel, de egymással is kommunikálhatnak, ismerkedhetnek vagy játékokat játszhatnak. A bárpultba integrált érintőképernyő meggyorsítja és élménnyé teszi a rendelést.

  • Villámgyors rendelés, várakozás nélkül

   A bárpultnál a vendégek azonnal rendelhetnek, a képernyőkön könnyebben és gyorsabban férnek hozzá az ételek és italok listájához, így nem csak lerövidül a várakozással töltött idő, de sokkal hatékonyabban is választhatnak a termékek közül.

  • Szórakoztató játékok rövidítik a várakozást

   Az interaktív asztalokhoz hasonlóan a bárpultnál is lehetőség van különféle interaktív játékok elindítására, amelyek a várakozási időt szórakozással töltik meg. A vendégek kooperatív játékokon keresztül más asztaltársaságokkal is összemérhetik ügyességüket.

  • Ismerkedés és közösségépítés

   Lehetőség van egyfajta helyi közösségi hálózat kialakítására, amelyen keresztül a vendéglátóhelyen tartózkodók szórakoztató formában ismerkedhetnének meg egymással vagy akár meg is hívhatják egymást különféle italokra, ösztönözve a fogyasztást.

  • Italtőzsde

   A kijelzőkön keresztül a vendégek játékos formában, a tőzsdéhez hasonló rendszerben követhetnék a különféle italok „árfolyamát”, amelyeket az aktuális keresletük határoz meg, ezzel szintén szórakoztatást biztosítva.

  Digitális menük és reklámok

  A vendéglátóhelyen elhelyezett kijelzők segítségével egyedülálló high-tech rendszerben érhetjük el vendégeinket, azonnal tudathatjuk velük a legfontosabb információkat, értesíthetjük őket az akciókról és a fogyasztást ösztönző hirdetéseket játszhatunk le.

  • Azonnal frissülő menük

   A bárpultnál és a falakon elhelyezett kijelzőkön a menük valós időben frissíthetőek az adminisztrációs felületen keresztül, így azonnal jelezhetőek az akciók, vagy az, ha éppen valamilyen termék kifogyott.

  • Fogyasztásösztönző reklámok

   A kijelzőkön folyamatosan futtathatóak a fogyasztást ösztönző hirdetések, amelyek akár az aktuális keresleti adatokkal, az „italtőzsdével” is összekapcsolhatóak, így mindig a legnépszerűbb termékeket reklámozhatjuk a vendégek számára, a megjelenített képek vagy videók pedig a napszaknak megfelelően is kalibrálhatóak.

  • Érdekes és közérdekű információk

   A vendégek a kijelzőkön követhetik az aktuális, valós időben frissülő sporteredményeket, híreket, akár a közösségi médiát. Emellett lehetőség van arra is, hogy fontos közérdekű információkat jelenítsünk meg a számukra, így azonnal tájékoztatva őket.

  • Környezetbarát és költséghatékony megoldás

   A Digital Signage megoldások segítségével megspórolhatjuk a különféle menük és hirdetések nyomtatásának költségeit, nem kell foglalkoznunk cseréjükkel, nem lesz drágább az elhelyezésük akkor sem, ha egy helyett több tucat kijelzőről van szó – így pedig a környezetet sem terheljük.

  Reklám, értékesítés és információ a Hotelekben

  A szállodák forgalmas pontjaira POS terminálokat helyezünk ki, melyek teljes körű információszolgáltatást nyújtanak fakultatív utakról és extra szervízről, illetve ezen szolgáltatások megvásárlásának biztosítását teszik lehetővé.

  • Városnéző programok

   A vendégek egy digitális katalógus segítségével tájékozódhatnak, milyen gyalogos, buszos hajós, helikopteres városnéző programok vannak szállodájuk közelében.

  • Történelmi kirándulások

   POS termináloknál lehetőség van a vendégek által megadott távolságon belüli különféle múzeumok, helyi nevezetességek listázására.

  • Animációs utak

   A vendégek sivatagi szafarira, dzsungel-, erdőjárásra, lovaglásra, tevegelésre, búvárkodásra, tengeri horgászatra, paintballra és egyéb szórakozási lehetőségekre jelentkezhetnek.

  • Szórakoztató létesítmények

   Rendszerünk összegyűjti a szállodához közeli szórakoztató létesítményeket pl.: aquaparkokat, vidámparkokat, gokart és versenyautó pályákat...stb.

  • Kulturális programok

   A kihelyezett POS terminálokon lehetőség van bankkártyával színházi, opera, mozi előadások jegyeinek megvásárlására.

  • Asztalfoglalás

   POS eszközök segítségével a vendégek asztalt foglalhatnak bármely a szállodával leszerződött étterembe, bárba, club-ba.

  • Taxi rendelés, limuzin szerviz, luxusautó bérlés

   A többnyelvű rendszeren keresztül bárki egyszerűen, kellemetlenség nélkül rendelhet taxit, vagy bérelhet limuzint vagy autót magának.

  • Akciók, promóciók

   A rendszer inaktív (reklámozó) és aktív (informáló) módban folyamatos termék és szolgáltatás reklámozással növelheti a vendégek vásárlási szándékát. A rendszer alkalmas virtuális hosztesz megjelenítésére, mely még személyesebbé teheti a vendégek megszólítását.

  ELŐNYÖK

  advantages

  Az exkurziós terminál megoldással nem csak forradalmasítjuk a turisztikai termékek értékesítését, de lényegesen megnöveljük az eladásokat és csökkentjük az értékesítéssel kapcsolatos költségeket, mivel termináljaink 24/7 állnak a vásárlóink rendelkezésére, ugyanakkor nem igényelnek az elektromosságon, internet kapcsolaton és időszakos karbantartáson kívül semmi mást.

  advantages

  Jelen technológia jelentős előnnyel bír a hagyományos értékesítésekkel szemben, mivel az alaposan kidolgozott digitális katalógus teljeskörű és pontos információt szolgáltat a vevők részére akár több nyelven is, a foglalási szisztéma teljes automatizálása pedig a minimumra csökkenti a hibázási faktort.

  advantages

  A megfelelően kidolgozott marketing stratégiával a terminálok minden szállodába kihelyezhetőek, a fakultatív utak végrehajtását a piacon lévő legerősebb kivitelező cégekkel tudjuk leszerződni.