Sensomedia

  gyógyszertárak

  Általános információhiány

  Az első probléma, amely egy gyógyszertár esetében megoldásra szorulhat a vásárlók informálásával kapcsolatos. A betérők sokszor csak nagy vonalakban tudják, milyen készítményekre van szükségük, esetleg csak a tüneteiket képesek elmondani, ami növeli a bizonytalanságot.

  Ez alapján a patikusnak kell kitalálnia, mi volna a legmegfelelőbb megoldás, gyógyszerkészítményt javasolnia, a tünetek alapján akár helyben diagnosztizálásra törekedni – a patikus számára azonban az ideális helyzet az volna, ha mindezzel nem kellene foglalkoznia. Ha a felhasználó már úgy lépne hozzá, hogy pontosan tudja, mire van szüksége.

  A felhasználóknak is gondot okoz, hogy nem tudnak eleget. Ha több információhoz juthatnak saját testükről, a betegségekről és az elérhető gyógymódokról, gyógykészítményekről, azzal ők is biztosabban választanak és a vásárlás kellemesebb élmény lesz számukra.

  Haszontalan reklámok

  A hagyományos reklámmegoldások mára már egyáltalán nem hatékonyak: mivel mindenhol ott vannak, a figyelmet alig képesek felkelteni, a vásárlók egyszerűen vakok rájuk.

  A legtöbb ilyen reklámanyagra, legyen az poszter vagy videó, már rá sem néznek - hiszen általában nem is a megfelelő emberek látják őket. Az ilyen reklámok költségesek, meddőszórásuk hatalmas, a papír alapúak ráadásul környezetszennyezőek is.

  Ezek a megoldások nagy hiányossága továbbá, hogy egyáltalán nem felelnek meg a modern kor követelményeinek - nem képesek a vásárlóval interakcióba lépni, teljességgel rugalmatlanok. Ha valakinek valóban szüksége volna a reklámozott termékre, nem tud arról helyben információkat szerezni, ehhez további erőfeszítésekre van szüksége, amelyet kevesen hajlandóak megtenni

  Meg nem szerzett információk

  A patikák általában nem tudják, milyen a vásárlói közönség összetétele, hogy mely napok és napszakok hozzák a legnagyobb forgalmat, hogy mennyire elégedettek a szolgáltatással a vásárlók és min javítanának. Elképesztő mennyiségű adat van, melyek felvételére még csak nem is gondolnak, holott a szolgáltatást nagymértékben javítaná ez a tudás.

  - EGY PATIKA, AHOL A VÁSÁRLÁS TÉNYLEG ÉLMÉNY

  A Senso Media rendszerei a gyógyszertárak számára komplex megoldást kínálnak fel, amely minden itt felvázolt problémára innovatív megoldást kínál. S az innovatív ez esetben nem csak hívószó: Digital Signage rendszereink eddig kihasználatlan módszereket és új technológiákat kínálnak fel, amelyek révén az értékesítés minden lépése hatékonyabbá tehető.

  INFORMÁCIÓS KIOSZKOK

  Olyan digitális pultok, amelyeken keresztül a legalapszintűbb ismeretekkel rendelkező felhasználók is könnyedén hozzájuthatnak az őket érdeklő információkhoz. Ezeket az akár sorszámosztóval is felszerelhető eszközöket a bejárat közelében helyezzük el.

  • Szelektív reklámozás

   A kioszk inaktív állapotban is információkat gyűjt a közönségről, és olyan reklámokat játszik le, amelyek nagy eséllyel keltik fel figyelmüket. A reklámlejátszás egészen addig automatikus, amíg az eszközt valaki meg nem közelíti.

  • Sorszámosztás

   A sorszámosztóval felszerelt változat értelemszerűen sorszámokat nyomtat, ezek pedig egy másodlagos, jól látható helyen elhelyezett képernyőn jelennek meg, amelyen szintén lehetőség van reklámok lejátszására.

  • Információk keresése

   Az információs pulton keresztül a felhasználók hozzáférhetnek egy sor adatbázishoz, így például tájékozódhatnak az egyes készítmények adatairól, a betegségekről és azok tüneteiről, azt is láthatják, egyes készítmények éppen rendelkezésre állnak-e a patikában..

  • Akciók, kuponnyomtatás

   A kioszk tájékoztatja a felhasználókat az aktuális akciókról, és mivel az eszköz modulárisan bővíthető, akár helyszíni kuponnyomtatásra is lehetőséget biztosít.

  • Adatgyűjtés

   Az eszköz a felhasználókról adatokat gyűjt, így nemükről, korukról, számukról, a keresett információkról, természetesen mindezt anonim módon.

  • Elégedettségi felmérés

   A felhasználókat a kioszk felületén keresztül megkérdezhetjük, mennyire elégedettek a kiszolgálással, a termékkínálattal, árakkal, nyitva tartással és így tovább, így közvetlenül a vásárlóktól szerezve értékes információkat.

  Patika Display

  A patikában 65" kijelzővel felszerelt, érintőképernyős eszközöket helyezünk el, amelyek alkalmasak ember nagyságú virtuális modellek megjelenítésére, információk átadására, s a vásárlásösztönzésben is igen hatékonyak.

  • Mi segíthet?

   A vásárlók egy igen részletes, az emberi testet ábrázoló ábrán megjelölhetik, melyek a problémás testrészek, testtájak, információkat hívhatnak le a tünetekről és betegségekről, illetve az ezek függvényében ajánlott gyógykészítményekről, így hatékonyabban vásárolhatnak.

  • Minden információ egy helyen

   Az adatbázisban rendkívül részletes információkat találhatnak, akár a teljes adminisztratív terméklistához is hozzáférhetnek, s azt is látják, az adott termékek éppen elérhetőek-e.

  • Felismer, adatot gyűjt

   Az eszközben található ipari kamera segítségével a szoftver részletes, anonim információkat gyűjt az azt használókról, melyek alapján a későbbiekben a patika szolgáltatásai, termékkínálata, működése módosíthatóak a nagyobb bevételek érdekében.

  • Bővíthető rendszer

   Az eszköz opcionálisan bővíthető etikett nyomtatóval - így alkalmas például kuponok nyomtatására - vagy irányított hangrendszerrel, amely könnyedén felkelti a vásárlók figyelmét.

  • Szelektív reklámozás

   Az eszköz a beolvasott adatok alapján olyan reklámokat képes megjeleníteni, amelyek a legnagyobb valószínűséggel keltik fel az adott vásárló figyelmét, olyan termékeket ajánlva, amelyekre a legnagyobb eséllyel lehet szükségük.

  • Könnyedén frissíthető

   Az adminisztrációs felületen keresztül az adatok és információk bármikor valós időben frissíthetőek, így mindig a legfrissebb termékek, reklámanyagok, anatómiai és orvosi információk jeleníthetőek meg.

  Sensoeye - Helytakarékos statisztikai gyűjtés

  Az Információs kioszkok mellett lehetőség van kisméretű SensoEye statisztikai adatgyűjtő egységek telepítésére. A SensoEye eszközök elemzik patikába betérő látogatók arcát, majd nem és korosztály szerinti bontásban meghatározzák a látókörükbe kerülő közönség összetételét.

  half_white
  Életkor

  87% Pontosság

  half_white
  Nem

  93% Pontosság

  half_white
  Hangulat

  95% Pontosság

  A RENDSZER FŐBB ISMÉRVEI
  half_white
  FELHŐ ALAPÚ ONLINE RENDSZER
  half_white
  TELJESEN ANONIM ADATGYŰJTÉSI TECHNOLÓGIA
  half_white
  KÖNNYEN ÁTTEKINTHETŐ, INTELLIGENS ADATELEMZŐ RENDSZER
  half_white
  EGYSZERŰEN TELEPÍTHETŐ ÉS ÜZEMELTETHETŐ
  half_white
  ARC, NEM, ÉLETKOR ÉS HANGULAT DETEKTÁLÁS
  half_white
  LÁTOGATÓK TELEFONMÁRKÁJÁNAK FELISMERÉSE