Sensomedia

  egyetemek, iskolák

  Rossz navigációs megoldások

  Mi jelenti a legnagyobb mindennapi problémát egy oktatási intézmény számára? Nem a finanszírozásra, intézményi politikára vagy hasonlóan nagy horderejű dolgokra kell gondolnunk. Azok számára, akik az intézmény szolgáltatásait igénybe veszik, diákként látogatják, a legnagyobb gondot az információhiány jelenti.

  Olyan rendszerben élünk, ahol az oktatás során elképesztő mennyiségű információ cserél gazdát a kurzusokon kívül is. Egy diáknak tudnia kell, milyen tárgyai vannak, melyik épületben, teremben és időpontban látogathatja azokat, ki tanítja majd, hány kreditet ér a tárgy. Eszközünkön megjeleníthetőek a vizsgaidőpontok, névsorok, fogadóórák,

  útvonal tervezhető a tanulmányi osztályhoz, a tanári irodákhoz vagy éppen a büféhez.

  Aki járt már tanulmányi osztályon vagy titkárságon, tudja, hogy a munka oroszlánrésze olyan egyszerű kérdések megválaszolásából áll, amelyekhez nem kell feltétlenül személyes segítséget igénybe venni. A nem hatékony tájékoztatás miatt azonban sok diák képtelen az információkat maga meglelni.

  Ha egy oktatási intézményt üzemeltetnénk…

  …nem akarnánk többé az épületekben olyan diákokat látni, akik az óra kezdete közeledtével egyre kétségbeesettebben keresik a számokból és betűkből álló kódokkal jelölt termeket – vagy akár épületszárnyakat. Nem akarnánk, hogy a tanulmányi osztályt triviális kérdések foglalják le, vagy hogy egy elmaradt órára is diákok tucatjai érkezzenek, mert nem érte el őket az információ.

  - ZÖKKENŐMENTES INFORMÁCIÓÁRAMLÁS ÉS OKTATÁS

  A Senso Media rendszereit pontosan úgy fejlesztettük ki, hogy az ilyen problémákra ténylegesen átfogó megoldást kínáljanak. Olyan megoldást, amely egyszerre könnyíti meg az intézményben dolgozók munkáját, segít a költségcsökkentésben és teszi kellemesebb élménnyé az oktatásban való részvételt.

  INFORMÁCIÓS RENDSZER - MINDEN INFORMÁCIÓ HELYBEN, AZONNAL, KÖNNYEDÉN HOZZÁFÉRHETŐ

  Az intézmény forgalmasabb pontjain Információs pultokat helyezünk el, amelyek képesek teljes körű tájékoztatást nyújtani bárki számára. Nem egyszerű terminálok ezek, komplett rendszert kínálunk, amely valós időben frissíthető adatbázisait bárki számára könnyen elérhető formában kínálja.

  • Hatékony navigáció

   A pultok segítségével nem csak azt ellenőrizhetik a diákok, hol van éppen órájuk, a rendszer azonnal meg is mutatja nekik, hol találják a termet és hogyan juthatnak oda a leggyorsabban. Éppen így eljuthatnak a tanulmányi osztályra, titkárságra, egy adott tanár fogadóórájára vagy akár a büfébe.

  • Könnyen hozzáférhető

   A felhasználói felület még a legalapvetőbb ismeretekkel bírók számára is könnyedén értelmezhető, mindig egyszerűen és gyorsan kínál fel minden rendelkezésre álló információt.

  • Késlekedés nélkül

   Az adatbázisok valós időben frissíthetőek, így ha egy vizsga időpontja megváltozik, ha egy órát máshol tartanak meg, arról a felhasználók másodpercek alatt értesülhetnek.

  Kültéri terminálok

  Az intézmény környékén elhelyezett termináloknak köszönhetően nem csak az épületen belül szerezhetnek információkat, de már a megérkezés első pillanatában hozzáférhetnek mindenhez, amire kíváncsiak.

  A hálózat felületei jelentős reklámfelületet biztosítanak, amely bérbe adható különféle ügynökségeknek, marketing cégeknek.

  • Navigáció az első lépéstől

   Az intézménybe látogatók már azelőtt megtudhatják, pontosan hová kell menniük, jó helyen járnak-e egyáltalán, mely úton juthatnak legegyszerűbben célállomásukra, mielőtt belépnének az ajtón. Ily módon a céltalan bolyongás ideje nullára csökkenthető.

  • Időjárás- és vandálbiztos

   Nem kell azért aggódni, hogy a kültéren elhelyezett információs pultokat sérülés éri, különleges bevonatuknak hála sem az extrém időjárási körülmények, sem a vandálok nem tehetnek kárt bennük.

  MOBIL ALKALMAZÁS - HOGY AZ INFORMÁCIÓ MINDENHOL ELÉRJEN

  A Senso Media rendszeréhez kifejlesztett mobil applikáció bármely intézmény arculatához hozzáigazítható, segítségével szinte azonnal eljuttathatóak az információk az érdeklődőkhöz bármely platformon.

  • Kézre álló navigációs megoldás

   A felhasználók bárhol lekérhetik az információkat, mindig a lehető leggyorsabb útvonalon jutva el célállomásukhoz.

  • Teljes adatbázis

   A rendszerben tárolhatóak a vizsgaeredmények, tájékozódási tudnivalók, az adminisztrációval kapcsolatos információk, órarendek és minden egyéb adat, amelyre csak az érdeklődőknek szükségük lehet. Mindezek az információk akár valós időben is frissíthetőek.

  • Azonnali elérés

   Az alkalmazás segítségével értesítőket küldhetünk például a vizsgaidőpontok kiírásáról, az eredmények közzétételéről, elmaradó vagy áthelyezett órákról, így az érintettek azon nyomban tudomást szereznek a számukra kiemelten fontos tudnivalókról.

  • Kérdőívek, közvélemény-kutatások

   A diákok körében gyors és eredményes kutatásokat végezhetünk az applikáción keresztül: bármilyen témában kikérhetjük a véleményüket, amelyeket anonim módon, néhány kattintással meg is adhatnak, így az intézmény vezetése felbecsülhetetlen értékű információkhoz juthat.

  • GPS-alapú értesítések

   Az applikáció képes arra is, hogy GPS-alapú értesítéseket küldjön a hallgatóknak, így értesítve őket például az intézmény területén zajló szakmai vagy művészeti kiállításokról, előadásokról és így tovább.

  MOZGÁSELEMZÉS – A STATISZTIKA GYŰJTÉS ÚJ DIMENZIÓJA

  Az egyetemekre kihelyezett, kifejezetten erre a célra dedikált, kisméretű SensoEye eszközök és kiegészítő WiFi antennák telepítésével jó közelítéssel meghatározható, hogy a hallgatók hogyan járják be az intézményt.

  A hallgatók által használt mobil-eszközök anonim detektálása lehetővé teszi, hogy személyiségi adatok megsértése nélkül követhessük mozgásukat a telepített eszközök között, illetve azok hatókörében.

  RENDSZER FŐBB ISMÉRVEI
  half_white
  FELHŐ ALAPÚ ONLINE RENDSZER
  half_white
  TELJESEN ANONIM ADATGYŰJTÉSI TECHNOLÓGIA
  half_white
  KÖNNYEN ÁTTEKINTHETŐ, INTELLIGENS ADATELEMZŐ RENDSZER
  half_white
  EGYSZERŰEN TELEPÍTHETŐ ÉS ÜZEMELTETHETŐ
  half_white
  ARC, NEM, ÉLETKOR ÉS HANGULAT DETEKTÁLÁS
  half_white
  LÁTOGATÓK TELEFONMÁRKÁJÁNAK FELISMERÉSE
  half_white
  LÁTOGATÓI HŐTÉRKÉP GENERÁLÁS
  half_white
  WIFI HOTSPOT BIZTOSÍTÁSA A LÁTOGATÓK SZÁMÁRA